Acties

HOOFDPRIJS!!!!

Iedereen die deelneemt aan de Metakitt Super Sunday maakt kans op het winnen van een weekend weg voor  maar liefst 8 personen naar een Landal Park! 

                                                                    

Download hier onder het Handboek Metakitt Super Sunday. Hier staat alles in wat je onderweg moet weten. Tip! print deze uit en bewaar het in je auto!

KLIK HIER BOVEN VOOR DE FOTO'S EN VIDEO'S!

Metakitt Super Sunday


Als opwarmer voor de Metakittrun 2018 wordt er een 1-daagse autorit/rally/sterrit georganiseerd.

Met trots kunnen we dan ook melden dat de Metakitt Super Sunday is geboren en gaat (hopelijk) een zondag worden waar je niet voor thuis KAN blijven!

Wat gaan we doen?

Op zondag 24 september a.s. wordt er een (laagdrempelige) autorit/rally georganiseerd waar men onderweg allerlei knotsgekke maar ook uitdagende opdrachten gaat uitvoeren. Voor elke opdracht ontvang je punten en wie op het einde van de dag de meeste punten heeft maakt kans op fantastische prijzen! Na de finish kan iedere deelnemer, onder het genot van een hapje en barbecue, de (stoere) verhalen van die dag met elkaar delen.

Meedoen?

Ieder deelnemend team kan zich via deze link opgeven. Iedereen kan en mag meedoen dus neem je zoon/dochter/opa/man/vrouw/achter buurman mee en geef je snel op! Na opgave ontvang je een bevestigingsmail met daarin de wijze van betalen.


Samengevat:

- Datum: zondag 24 september 2017

- Voor wie? IEDEREEN!

- Aanvangstijd: 10:00

- Eindtijd:  21:00

- Auto voorwaarde: geen (wel verzekerd en apk gekeurd)

- Start locatie: Kerkplein in 't Veld (tegen over Rijdersstraat 92, 't Veld

- Finish locatie: Dorpshuis de Harmonie (Zwarteweg 8a, 't Veld)

- Opgeven kan via deze link

- Prijs: €25 p.p. inclusief 1 consumptie munt (kinderen onder de 12 jaar betalen €12,50)

- Eten: onbeperkt(!) barbecue

- Onbeperkt limonade


Van het inschrijfgeld gaat er uiteraard weer een groot gedeelte naar Metakids, een stichting die fondsen/geld werft voor onderzoek naar metabole (stofwisseling) ziektes bij kinderen. Hoeveel het bedrag exact gaat worden ligt uiteraard aan het aantal deelnemers. Het eindbedrag wordt overigens die zelfde dag bekend gemaakt!Mocht je niet mee rijden, kan je alsnog aanschuiven om te barbecueën.

Kosten hiervoor bedragen €15 p.p. kinderen tot 12 jaar €7,5. Ook hiervoor graag van tevoren opgeven