Metakittrun

De bedoeling is om met een zo groot mogelijk deelnemersveld dwars door delen van Europa te rijden. Bij de Metakittrun gaat het vooral om het navigeren, het uitzoeken van de slimste route, teambuilding en verstandig rijden.  Gedurende de Metakittrun gaat het niet om snelheid en/of tijd, maar om creativiteit, avontuur en lol maken. Het gaat er niet om wie er als eerste aan komt, maar er is wel een wedstrijd element. Bij vertrek ontvang je 1 of meerdere opdrachten, waarmee je punten kan scoren. Die opdrachten moeten onderweg worden uitgevoerd en het hangt van de creativiteit van ieder team af hoe deze op te lossen. Wie de meeste punten heeft gescoord, wint deze editie van de Metakittrun. Daarbij houden we de route, de plaats van overnachting en diversiteit aan opdrachten zolang mogelijk geheim.

Als opwarmer voor de Metakittrun werd er, door de Metakittrun organisatie, een 1-daagse autorit/rally/sterrit georganiseerd. Met trots kunnen we dan ook melden dat de 1e Metakitt Super Sunday is verreden.
Op zondag 24 september a.s. werd er een (laagdrempelige) autorit/rally georganiseerd waar men onderweg allerlei knotsgekke maar ook uitdagende opdrachten moest uitvoeren. Voor elke opdracht ontvangt men punten en wie op het einde van de dag de meeste punten heeft maakte kans op fantastische prijzen! En met een opening verzorgt door niemand minder dan Irene Moors was deze 1e editie een groot succes te noemen
Voor de officiële Aftermovie klik je hier beneden…